Bar & Kitchen

Elke vrijdag om 17.30 Happy Hour. Eerste drankje 50% korting! Voor de kids liggen er SUP Boards en er kan gezwommen worden vanaf het terras.

Iedere zondag is het Pizza Sunday bij Bar & Kitchen. 25% korting op een pizza met topping en een drankje.  

Gewoon ongedwongen en ontspannen aan het water zitten, kan natuurlijk ook bij onze Bar & Kitchen. De dag beginnen met een verse kop koffie of thee met verse taart, genieten van een lekkere lunch of zin in een borrel met snack? Vanuit de Bar & Kitchen van Sail & Surf Center Monnickendam zorgen we van ochtend tot avond dat het je aan niets ontbreekt. Uitgebreid dineren kan bij ons niet, maar er is elke dag een ” Bar & Kitchen Special” en pizza uit onze eigen pizza oven!

In principe is de Bar & Kitchen geopend in de maanden juni tot en met september van vrijdag t/m zondag van 10.00 – 18.30 uur. Zeker weten dat we open zijn? De Nederlandse vlag in de top van de mast betekent dat je terecht kunt in ons center én op ons zonnige terras aan de binnenhaven van Monnickendam!

Zoek jij een leuke locatie voor de een team uitje, familie dag of een zakelijke bijeenkomst, vraag dan naar de mogelijkheden. Slechts 20 minuten van Amsterdam en zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.