Wat doen wij?

Iedereen kan leren zeilen of surfen. Het is een beleving van water, wind en wilskracht. Je leert beslissingen te nemen, verantwoordelijkheid te dragen en te vertrouwen op jezelf en op anderen. Kwaliteiten die je ook aan wal goed van pas kunnen komen.

Het team van Sail & Surf Center Monnickendam zorgt ervoor dat iedereen veel plezier beleeft en zich prettig voelt op het water. Daarvoor hebben wij goed materiaal en beschikken we over enthousiaste, gediplomeerde instructeurs. Zij geven in een geweldige omgeving zeil- en surfles aan kinderen vanaf 6 jaar en aan volwassenen.

Naast surf- en zeilles kun je bij Sail & Surf Center Monnickendam ook terecht voor zeilweken, weekendlessen en het huren van een SUP-board, Kano’s/Kajaks en zeil- of motorboot. Wij zijn aangesloten bij het CWO en daardoor kun je bij ons ook diploma’s of vorderingsstaten halen, die landelijk erkend zijn. Wil je lekker uitwaaien, plezier maken en leren zeilen of surfen? Dan is er geen betere plek om dat te leren dan bij Sail & Surf Center Monnickendam. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!